FLEX-STABILITY

FLEX-STABILITY

Gezond bewegen kun je leren! In onze zitcultuur met bewegingsarmoede, overgewicht en rugklachten, wordt het tijd om in actie te komen. Bij Flex Stability gaan we voor een optimaal houdings- en bewegingspatroon. Spierkracht, lenigheid en coördinatie zijn hierbij essentieel. Het trainen van deze basiselementen zorgt voor totale stabiliteit van ons bewegingsapparaat. De les bestaat uit geselecteerde oefeningen, die een balans vormen tussen in- en ontspanning en rekening houden met jouw eventuele stoornissen of beperkingen.
Gezond bewegen stopt niet in de gym. We geven je tips en bewegingsadviezen die van pas komen in al jouw activiteiten, thuis en op het werk.
BBB

BBB

BUIK, BIL, BORST
Yes, in deze les werken we 3B: we pakken jouw Buik, Bil en Borst aan. We starten met een low impact choreografie die goed te volgen is en toch uitdagend.
We gaan voor extra spierversteviging rond ‘de probleemzones’ en zorgen voor een gezonde, mooie houding door ook je rugspieren te trainen.
Tijdens de cool down stretchen we zowel je body als je mind. Een les die verslavend is.
BODY & MIND

BODY & MIND

We oefenen een correcte diepe buikademhaling en mobiliseren onze verschillende lichaamszones via Self Myofascial Release (SMR) en stretching.
Je lichaam is dan klaar om via een lichte core flow je balans te optimaliseren. We eindigen de les met een zalige 20 minuten ademhalingstherapie voor een totale relaxatie.
Unplug. Recharge.
CORE & CARDIO

CORE & CARDIO

HA-harstlag naar omhoog én bouwen aan jouw belangrijkste spiergroepen voor een goede houding:
dat is dubbele winst! Tijdens een cardio & core les werken we aan je conditie en trainen we de belangrijkste spierzones.
Get in it, to win it!
CORE 30'

CORE 30'

Kort en krachtig: dertig minuten om jouw allerbelangrijkste spiergroepen grondig te trainen! We combineren spierbalans en spierkracht in het midden van ons lichaam - onze core - en versterken je rug, buik en bekken. Het zijn deze core-spieren die je helpen bij alle andere trainingen en je dagelijkse bewegingen. Na een paar trainingen ben je fysiek en mentaal sterker, als dat geen win-win is.
SPINNING

SPINNING

Met 50 gloednieuwe spinningfietsen zijn we het grootste spinning centrum in België – HA!
Ben je een geoefende wielrenner die z’n conditie wil onderhouden of aanscherpen, of wil je na een werkdag ontspannen door op leuke muziek alle remmen los te laten? Onze ervaren spinning coaches zorgen er met hun enthousiasme voor dat je met een zalig en voldaan gevoel van de fiets stapt.
Smeer je kuiten maar alvast in! 
STRENGTH & CORE!

STRENGTH & CORE!

Strength & Core is de snelste manier om in vorm te raken, vet te verbranden en een strakker lichaam te krijgen! Elke coach geeft een eigen twist aan deze les vanuit zijn expertise. We zorgen voor een serieus spierverstevigende les met gewichten. Je kan op elk niveau deelnemen en de les zo stevig maken als je zelf wil.

Show die biceps maar ;)
Sh'Bam! 

Sh'Bam! 

HA! HA HOOOP – shake your hips. Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. Sh’Bam is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten shinen, zelfs als je al wat danservaring hebt.
Een danssensatie ten volle uit.
STEP 30' 

STEP 30' 

Bij step-aerobics krijg je er een nieuwe beste vriend bij: een verhoogd platform, onze step! De stephoogte kan worden afgestemd op jouw behoeften met 1 of 2 extra blokken. Je krijgt een behoorlijk pittige én uitdagende choreografie van 30' op en rond de step.
Ons HA-pareltje en vaste waarde. Opgewarmd zal je zeker zijn. De grote glimlach en fun krijg je er zo bij.
YIN YOGA

YIN YOGA

In een yin yoga class houden we poses langer aan en controleren we onze ademhaling nog bewuster. Elke houding duurt zo’n drie tot vijf minuten om alle spieren en weefsels dieper te ontspannen. De houdingen helpen ruimte te creëren en spieren, bindweefsel en zelfs botweefsel te verlengen. Ervaar een intense relaxatie.

Slow down. Calm the mind. Enjoy the journey inward.